Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 800 g di patate farinose a fette
- 1000 g di acqua
- 300 g di farina + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a seconda del gusto personale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Dado di carne
45 Min
Cotechino e lenticchie
1h
Treccia al burro a 6 capi
2h 35min
Risotto alla milanese
30 Min
Torta di mele
1h
Purea di mele per la dispensa
Keine Bewertungen
Besciamella
15 Min
Insalata di riso
40min
Besciamella
15 Min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Pane paesano
3h
Purè di patate nature
55 Min