Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 800 g di patate farinose a fette
- 1000 g di acqua
- 300 g di farina + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a seconda del gusto personale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Purè di patate nature
55 min
Besciamella
15 Min
Treccia al burro a 6 capi
2h 35min
Panna cotta
6h 15min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 min
Impasto per pizza
1h
Besciamella
15 Min
Pane paesano
3h
Spätzle al formaggio
1 godz. 10 min
Torta di mele con crumble (TM6)
2h 30min
Purea di patate
45 min
Crostata di marmellata
1 godz. 10 min