
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 800 g di patate farinose a fette
- 1000 g di acqua
- 300 g di farina + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale a seconda del gusto personale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 337 kcal / 1410 kJ
- Protein
- 13.4 g
- Tuk
- 4.2 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Purè di patate nature
55min
Confettura di prugne
Žádné hodnocení
Grissini
Žádné hodnocení
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55min
panini al latte
2hod. 5min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11hod.
Besciamella
15min
Besciamella
15min
Salsa al pomodoro
40min
Torta di mele «sminuzzate»
Žádné hodnocení
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1hod. 30min
Sugo alla bolognese
3hod. 15min