Rosenkohl mit Speck und Mandeln

Rosenkohl mit Speck und Mandeln

4.3 57 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 Portionen

Suroviny

  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Bratspeck, in Tranchen in Stücken (1 cm)
    150 g
  • Wasser
    400 g
  • Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
    1
  • Rosenkohl
    800 g
  • Mandelstifte
    50 g
  • Maisstärke (z. B. Maizena)
    4 TL
  • Wasser zum Anrühren
    2 EL
  • Honig
    1 EL
  • Pfeffer
    4 Prisen

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 6 Portionen

Protein 66.8 g
Kalorie 6019 kJ / 1437 kcal
Tuk 90 g
Sacharidy 72 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...