Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g Steinpilze, getrocknet
- 200 g Wasser, kochend heiss
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 250 g Risottoreis (z.B. Arborio oder Vialone)
- 100 g Weisswein
-
750
g Gemüsefond, heiss
nebo 750 g Rindsfond, heiss - 5 - 8 Safranfäden
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1858 kJ / 444 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 min
Munder Safranrisotto
45 min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 min
Polenta
30 min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1h
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 min
Tessiner Polenta
45 min
Risotto milanese
30 min
Risotto
30 min
Steinpilzrisotto mit Brie
35 min
Spinatrisotto mit Spargeln
40 min
Aargauer Rüeblitorte
2h