Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g Steinpilze, getrocknet
- 200 g Wasser, kochend heiss
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 250 g Risottoreis (z.B. Arborio oder Vialone)
- 100 g Weisswein
-
750
g Gemüsefond, heiss
nebo 750 g Rindsfond, heiss - 5 - 8 Safranfäden
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1858 kJ / 444 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta
30 Min
Risotto milanese
30 Min
Risotto
30 Min
Zwiebel-Käsewähe
1 Std. 15 Min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 Min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 Min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 Min
Spinatrisotto mit Spargeln
40 Min
Kürbis-Orangen-Suppe
35 Min
Poulet mit Kartoffelstock
1 Std. 15 Min
Munder Safranrisotto
45 Min
Steinpilzrisotto mit Brie
35 Min