
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tartarsauce
- ½ Bund Petersilie (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- 60 g Essiggurken in Stücken (3 cm)
- 30 g Zwiebeln halbiert
- 1 hartgekochtes Ei
- 1 EL Kapern, eingelegt abgetropft
- 250 g Sonnenblumenöl
- 1 Ei
- 1 TL Zitronensaft
- 2 TL Senf
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Fischknusperli
- 200 g Bier (hell) oder 200 g Mineralwasser, kohlensäurehaltig
- 150 g Mehl
- 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Backpulver
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 l Frittieröl
- 500 g Eglifilets ohne Haut, je nach Grösse längs halbiert
- 1 Zitrone in Schnitzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1137 kcal / 4710 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 97 g
- Sacharidy
- 31 g
Alternativní recepty
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2hod. 10min
French Dressing
15min
Knöpfli
50min
French Dressing
20min
Knöpfli
50min
Riz Casimir
45min
Egli-Knusperli
1hod.
Bündner Capuns
35min
Rindsvoressen
1hod. 50min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1hod. 10min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1hod.
Züri-Gschnätzlets
50min