![Fischknusperli mit Tartarsauce Fischknusperli mit Tartarsauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9D80A132-095F-40AC-82ED-1E443FF64380/Derivates/4B3364EE-B6E1-4B2D-85C3-1E497ED73000.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tartarsauce
- ½ Bund Petersilie, (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- 60 g Essiggurken, in Stücken (3 cm)
- 30 g Zwiebeln, halbiert
- 1 hartgekochtes Ei
- 1 EL Kapern, eingelegt, abgetropft
- 250 g Sonnenblumenöl
- 1 Ei
- 1 TL Zitronensaft
- 2 TL Senf
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Fischknusperli
- 200 g Bier (hell) oder 200 g Mineralwasser, kohlensäurehaltig
- 150 g Mehl
- 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Backpulver
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 l Frittieröl
- 500 g Eglifilets ohne Haut, je nach Grösse längs halbiert
- 1 Zitrone, in Schnitzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 4710 kJ / 1137 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 97 g
Alternativní recepty
Hamburger mit Coleslaw
40min
French Dressing
20min
Fondue moitié-moitié
20min
Egli-Knusperli
1 Std.
Knöpfli
50 Min
Knöpfli
50 Min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 Std.
Emmentaler Meringues
2h 15min
Bündner Capuns
35 Min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Chügelipastetli
30min