Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tartaresauce
- 1 Bund Petersilie (20 g), Blätter abgezupft
- 50 g Essiggurken, in Stücken (3 cm)
- 30 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 hartgekochte Eier
- 250 g Sonnenblumenöl
- 1 Ei
- 2 TL Zitronensaft
- 2 TL grobkörniger Senf
- ¾ TL Salz
- 1 Msp. Pfeffer
Knusperli
- 200 g Bier
- 160 g Weissmehl
- 1 ¼ TL Salz
- 50 g Butter
- ¼ TL weisser Pfeffer
- 1 l Frittieröl
- 500 g Eglifilets ohne Haut, je nach Grösse längs halbiert
- 1 EL Weissmehl
- 1 Bio-Zitrone, in Schnitzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4600 kJ / 1098.9 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Sacharidy
- 23.3 g
- Tuk
- 95.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bündner-Spätzli
45min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 Min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 Min
Boeuf Bourguignon
2h
Bündner-Spätzli (2 Portionen)
45min
Fondue moitié-moitié
20 Min
Zwiebel-Käsewähe
1h 15min
Züri-Gschnätzlets
50 Min
Stroganoff
45min
Bündner Capuns
35min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1h
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 Min