Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tartaresauce
- 1 Bund Petersilie (20 g), Blätter abgezupft
- 50 g Essiggurken, in Stücken (3 cm)
- 30 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 hartgekochte Eier
- 250 g Sonnenblumenöl
- 1 Ei
- 2 TL Zitronensaft
- 2 TL grobkörniger Senf
- ¾ TL Salz
- 1 Msp. Pfeffer
Knusperli
- 200 g Bier
- 160 g Weissmehl
- 1 ¼ TL Salz
- 50 g Butter
- ¼ TL weisser Pfeffer
- 1 l Frittieröl
- 500 g Eglifilets ohne Haut, je nach Grösse längs halbiert
- 1 EL Weissmehl
- 1 Bio-Zitrone, in Schnitzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4600 kJ / 1098.9 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Sacharidy
- 23.3 g
- Tuk
- 95.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1h
Bündner Capuns
35 Min
Risotto milanese
30min
Knöpfli
50min
Stroganoff
45min
Rindsvoressen
1h 50 min
Knöpfli
50min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Züri-Gschnätzlets
50min
Teigtäschchen mit Zucchetti und Poulethackfleisch
1h 10min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50min