Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 400 g di fagioli borlotti cotti (se in scatola il peso sgocciolato)
- 1 patata a pasta farinosa pelata, a pezzi e lessata
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1640 kJ / 392 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Tuk
- 27.5 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di spinaci
35min
Polpette di ceci, salvia e rosmarino
35min
Polpettine di ceci
1h 5min
Torta di quinoa con cannellini
1h 5min
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1h
Crocchette di melanzane
35min
Svizzere vegetariane
1 Std. 30 Min
Polpette di ricotta
50min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1 Std. 20 Min
Polpette croccanti di tacchino e lenticchie
1h
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8h
Frittata senza uova
1 godz. 50 min