Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di fagioli borlotti cotti (se in scatola il peso sgocciolato)
- 1 patata a pasta farinosa pelata, a pezzi e lessata
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1640 kJ / 392 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Tuk
- 27.5 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1 Std.
Svizzere vegetariane
1 Std. 30 Min
Burger vegan
5h
Crocchette di soia
25 Min
Svizzere vegan
1 Std.
Rosso burger
1h 35 min
Big burger
1 Std.
Polpette di spinaci
35min
Frittata semplice (senza uova)
50min
Crocchette di melanzane
35min
Cotolette di soia
35min
Crocchette di riso al forno
1h 35 min