Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi (2x2 cm), preferibilmente fesa di spalla
- farina q.b.
- 140 g di cipolla a pezzi
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di carote, pelate e a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 2 foglie di alloro secche
- 300 g di brodo di carne
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di patate, pelate e a tocchetti (3x3 cm)
- 300 g di piselli surgelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2562.4 kJ / 612.4 kcal
- Protein
- 43.4 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Tuk
- 32.2 g
- Vláknina
- 8.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purè di patate
45 Min
Polpette al sugo
45 Min
Spezzatino di manzo
1 Std. 50 Min
Focaccia alle olive
2 Std. 20 Min
Purè di patate
50 Min
Polpette al sugo
45 Min
Arrosto di lonza con purè di patate
1hod. 30min
Ragù di carne alla bolognese
1hod. 30min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 Min
Piselli con prosciutto
30 Min
Petti di pollo alla pizzaiola
55 Min
Sugo alla bolognese
3 Std. 15 Min