Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpettine di carne
- 40 g di pane, fresco o raffermo, a pezzi
-
80
g di latte
nebo 80 g acqua - 6 - 12 rametti di prezzemolo a foglia liscia, fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 400 g di carne trita di manzo
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio vegetale per ungere
Salsa di pomodoro e finitura
- 1 spicchio di aglio
- 50 - 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1472.7 kJ / 352 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 22.6 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Salsa al pomodoro
40min
Minestrone
45min
Impasto per pizza
1 Std.
Purè di patate
50min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Polpette al sugo
45min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Pasta e fagioli
50min
Piselli al prosciutto
20 Min
Fagiolini al pomodoro
55 min
Purea di patate
45min