Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpettine di carne
- 40 g di pane, fresco o raffermo, a pezzi
-
80
g di latte
nebo 80 g acqua - 6 - 12 rametti di prezzemolo a foglia liscia, fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 400 g di carne trita di manzo
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio vegetale per ungere
Salsa di pomodoro e finitura
- 1 spicchio di aglio
- 50 - 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1472.7 kJ / 352 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 22.6 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Impasto per pizza
1h
Pangrattato
5min
Cavolfiori gratinati
50min
Pesto alla genovese
20min
Funghi all'aglio
20min
Minestrone
45min
Gnocchi di patate
1hod. 15min
Purè di patate
50min
Polpette al sugo
45min
Arrosto di lonza con purè di patate
1hod. 30min
Ragù di carne alla bolognese
1hod. 30min
Purea di patate
45min