Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 2 foglie di alloro, lavate e asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 900 g di canocchie (circa 20 cannocchie)
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 3673 kJ / 878 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 72.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalatina di calamari e pepe rosso
1 Std.
Zuppa di pesce misto
40 Min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1 Std.
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 Min
Insalata di polpo e patate (Bimby Friend)
40 Min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Carciofi alla romana
50 Min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 Min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 Min
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Filetto di manzo a bassa temperatura
1 Std. 10 Min
Insalata di mare
1 Std. 30 Min