
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 2 foglie di alloro lavate e asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 900 g di canocchie (circa 20 cannocchie)
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 878 kcal / 3673 kJ
- Protein
- 49.3 g
- Tuk
- 72.2 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brodetto romagnolo
50min
Bucatini con le canocchie
35min
Orata al sale
40min
Astice in bella vista
1hod. 15min
Insalata di mare
1hod. 30min
Catalana di pesce e verdure
1hod. 30min
Insalata di mare in vasetto
50min
Coda di rospo con verdure
40min
Vongole veraci su crostoni di pane
50min
Zuppa di pesce alla napoletana
1hod. 10min
Vongole e cozze alla marinara
3hod.
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min