Cannocchie al Varoma

Cannocchie al Varoma

4.4 33 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 55min.
4 porzioni

Suroviny

  • 500 g di acqua
  • 2 foglie di alloro lavate e asciugate
  • 50 g olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
  • 900 g di canocchie (circa 20 cannocchie)
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 4 porzioni

Protein 49.3 g
Kalorie 3673 kJ / 878 kcal
Tuk 72.2 g
Vláknina 0.5 g
Sacharidy 8.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...