Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 2 foglie di alloro, lavate e asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 900 g di canocchie (circa 20 cannocchie)
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 3673 kJ / 878 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 72.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vongole veraci su crostoni di pane
50 min
Zuppetta di crostacei
40min
Coda di rospo con verdure
40min
Scampetti con maionese alla senape
30 min
Crema di ceci con cozze piccanti
30 min
Mazzancolle alle albicocche
30 min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 Min
Antipasto di funghi e capesante
35min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Branzino al sale aromatico
55 Min
Catalana di pesce e verdure
1 godz. 30 min
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50 min