
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di farina di mais bramata
- 1500 g di acqua
- 15 g di sale grosso
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di burro a tocchetti
- 450 g di Fontina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 541.2 kcal / 2265.9 kJ
- Protein
- 15.9 g
- Tuk
- 22.6 g
- Sacharidy
- 65.2 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 7.4 g
- Sodík
- 687.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pere al vino con crema inglese
4hod. 30min
Pere al vino rosso
3hod. 20min
Minestra di castagne
1hod. 40min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1hod. 40min
Risotto timo e toma
35min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2hod.
Bagna cauda
35min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Polenta taragna
1hod. 15min
Risotto alla valdostana
35min
Polenta al formaggio
1hod.
Polenta con fonduta di formaggi
1hod. 15min