Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di farina di mais bramata
- 1500 g di acqua
- 15 g di sale grosso
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di Fontina
- 200 g di burro a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2265.9 kJ / 541.2 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 65.2 g
- Tuk
- 22.6 g
- Nasycený tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 687.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semolino dolce
1h
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min
Polenta al formaggio
1h
Cocotte persi pien
1h
Bagna cauda
35 Min
Panissa vercellese
35 Min
Minestra di castagne
1h 40 min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40 min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 Min
Mini bonet
2 Std.
Fonduta
8h 20min
Bonèt
2 Std.