Low Carb Tex-Mex-Auflauf

Low Carb Tex-Mex-Auflauf

4.0 287 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • Gouda in Stücken (3 cm)
    200 g
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Öl
    20 g
  • Hackfleisch, gemischt grob zerzupft
    500 g
  • Paprika, gemischt in Stücken (2 cm)
    300 g
  • stückige Tomaten, aus der Dose
    400 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • Mais-Bohnen-Mix (z. B. Texas-Mix von Bonduelle) abgetropft
    265 g
  • Mexikanische Gewürzmischung für Tacos
    2 TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 698 mg
Protein 39 g
Kalorie 2563 kJ / 613 kcal
Tuk 43 g
Vláknina 4.9 g
Nasycený tuk 17 g
Sacharidy 22 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...