Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pilzsauce
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
-
400
g braune Champignons, in Scheiben
nebo 400 g Waldpilze, in Scheiben - 100 g Wasser
- 200 g Schmand
- 200 g Sahne
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
-
40
g Bratensaucen-Paste (z. B. von Lacroix)
nebo 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 TL Zitronensaft
- 600 - 800 g Schweinefilet, am Stück
- 2 EL Öl zum Anbraten
Schweinefilet und Fertigstellung
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 350 g Langkornreis, weiß
- 650 g Wasser
- 1 EL Öl
- 1 ½ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4135 kJ / 988 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 55 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 2004 mg
Alternativní recepty
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30min
Schweine-Krustenbraten mit Senfsauce
4h
Schweinefilet mit Paprika-Rahm-Sauce und Salbei-Gnocchi
1h 15min
Kasseler-Kartoffel-Gratin
1h 30min
Pilz-Hackfleisch-Bolognese mit Bandnudeln
1h
Makkaroni-Hackfleisch-Auflauf
55min
Cremiger Hähnchen-Brokkoli-Auflauf mit Nudeln
1h 20min
Putenschnitzel mit Kartoffelchips-Kruste
40min
Zwiebel-Sahne-Hähnchen mit Reis
1h
Spargelpasta in Bacon-Sahne-Sauce
30min
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1h 15min
Cordon Bleu von der Hähnchenbrust mit Pilz-Risotto
1h 30min