Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pilzsauce
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl und etwas mehr zum Braten
-
400
g braune Champignons, in Scheiben
nebo 400 g Waldpilze, in Scheiben - 100 g Wasser
- 200 g Schmand
- 200 g Sahne
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
-
40
g Bratensaucen-Paste (z. B. von Lacroix)
nebo 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 TL Zitronensaft
- 600 - 800 g Schweinefilet, am Stück
Schweinefilet und Fertigstellung
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 350 g Langkornreis, weiß
- 650 g Wasser
- 1 EL Öl
- 1 ½ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4135 kJ / 988 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 55 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 2004 mg
Alternativní recepty
Nudel-Schinken-Gratin
1j
Hähnchen-Spinat-Ragout mit getrockneten Tomaten
30 min
Makkaroni-Hackfleisch-Auflauf
55 Min
Puten-Gemüse-Gyros
30 min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 min
Gulasch
2j
Schinken-Hack-Röllchen mit Nudeln
45 Min
Zwiebel-Sahne-Hähnchen mit Reis
1j
Rinderhüftsteak mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50 menit
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1 Std. 15 Min
Schweinefilet mit Paprika-Rahm-Sauce und Salbei-Gnocchi
1 Std. 15 Min
Cordon Bleu von der Hähnchenbrust mit Pilz-Risotto
1j 30 menit