Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 150 g Gruyère, in Stücken
- 4 Eier
- 300 g Milch
- 1 Prise Muskatnuss (volitelně)
- ½ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 100 g Sahne, mind. 30% Fett
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1520 kJ / 363 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)
1 Std. 15 Min
Sauce Béarnaise
15 Min
Margarita
10 Min
Cheesecake (gebacken)
7h 20min
Brownies
50 Min
Gebackene Eier mit Spinat
40 Min
Menü mit Gemüsevelouté, Hühnchen mit Senfsauce und gedämpftem Gemüse
45 Min
Asiatischer Reis mit Eiern und Gemüse
35 Min
Schokoladenkuchen mit flüssigem Kern
45 Min
Karamellcreme (Flan)
5 Std. 30 Min
Hähnchen-Mais-Suppe, Brokkoli-Terrine
1 Std. 25 Min
Champignoncremesuppe
20 min