Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 200 g vinho tinto
- 1 c. chá de molho inglês
- 1 pitada de pimenta preta
- 40 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 200 g cebolinhas tipo pérola
- 200 g espinafres descongelados
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- 3 dentes de alho
- 200 g tomate em pedaços
- 200 g cogumelos frescos laminados
- 20 g fécula de batata
- 1 c. chá de sementes de sésamo
- 1 c. chá de sementes de papoila
- 1 c. chá de amêndoa laminada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1438 kJ / 344 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Strogonoff de vitela com legumes
40min
Frango guisado com batata-doce e ervilha
8 godz.
Costeletas de porco em sous-vide com molho de abacaxi e batatas assadas
3h 25min
Caril de frango e ervilhas
35min
Guisado de porco com grão
1 Std. 45 Min
Salteado de porco com molho de pimenta preta
30min
Sopa com salsicha e couve
50 min
Borrego guisado com batatinha nova
55 Min
Frango com cogumelos em vinho tinto
45min
Caril de frango à moçambicana
35min
Frango indiano
40min
Peito de frango com caril
12h