
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 200 g vinho tinto
- 1 c. chá de molho inglês
- 1 pitada de pimenta preta
- 40 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 200 g cebolinhas tipo pérola
- 200 g espinafres descongelados
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- 3 dentes de alho
- 200 g tomate em pedaços
- 200 g cogumelos frescos laminados
- 20 g fécula de batata
- 1 c. chá de sementes de sésamo
- 1 c. chá de sementes de papoila
- 1 c. chá de amêndoa laminada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 344 kcal / 1438 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guisado de vitela com batata e maçã
1hod. 25min
Frango com quiabo
50min
Arroz de frango com bacon e couves-de-bruxelas
1hod. 30min
Coelho à caramela
13hod.
Guisado de porco com grão
1hod. 45min
Arroz de enchidos e feijão
35min
Carne de porco em vinha d’alhos
48hod.
Vitela à americana
1hod. 20min
Guisado de frango com chouriço e grão
40min
Frango na púcara
50min
Rojões em vinho tinto
50min
Feijoada de porco com feijão-preto
12hod. 50min