Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 200 g vinho tinto
- 1 c. chá de molho inglês
- 1 pitada de pimenta preta
- 40 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 200 g cebolinhas tipo pérola
- 200 g espinafres descongelados
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- 3 dentes de alho
- 200 g tomate em pedaços
- 200 g cogumelos frescos laminados
- 20 g fécula de batata
- 1 c. chá de sementes de sésamo
- 1 c. chá de sementes de papoila
- 1 c. chá de amêndoa laminada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1438 kJ / 344 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne guisada com molho de tomate e arroz de ervilhas
10h
Guisado de frango com chouriço e batata
50 min
Guisado de porco com grão
1h 45min
Peru estufado com feijão preto
35 min
Caril de frango à moçambicana
35 min
Arroz de peru com legumes
1h 30min
Frango com molho de pimento e cuscuz de curgete e feta
55 Min
Frango com quiabo
50 min
Frango na púcara
50 min
Guisado de vitela coberto
3h 30min
Tagine de frango com laranjas caramelizadas
35 min
Guisado de vitela com batata e maçã
1h 25min