Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 200 g vinho tinto
- 1 c. chá de molho inglês
- 1 pitada de pimenta preta
- 40 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 200 g cebolinhas tipo pérola
- 200 g espinafres descongelados
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- 3 dentes de alho
- 200 g tomate em pedaços
- 200 g cogumelos frescos laminados
- 20 g fécula de batata
- 1 c. chá de sementes de sésamo
- 1 c. chá de sementes de papoila
- 1 c. chá de amêndoa laminada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1438 kJ / 344 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de favas com entrecosto
8h
Vitela guisada com massa
9hod. 20min
Borrego mediterrânico
10 Std.
Nacos de vitela no pão
6h 30min
Sopa de cardos
45 min
Guisado de vitela e legumes asturiano em slow cooking
2hod. 45min
Empadão de borrego
1h 30min
Empadão de borrego
2h 30 min
Ensopado de polvo à algarvia
1hod. 10min
Arancini com recheio de carne picada
1h 15min
Salteado de vitela com legumes
35min
Rojões em vinho tinto
50 min