![Carne en su jugo, estilo Jalisco Carne en su jugo, estilo Jalisco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1E8FA45A-13FB-4D57-9FDC-36218C76F48F/Derivates/3F1B23B4-2F18-4BB8-866B-A3122AF0A198.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 2 chiles serranos
- 400 g de tomate verde
- 1 rama de cilantro
- 1 cubo de caldo
- 1 cucharada de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 40 g de aceite
- 100 g de tocino ahumado rebanado, en trozos
- 800 g de bistec de res, en fajitas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1092 kJ / 260 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 11 g
Alternativní recepty
Bisteces a la mexicana
30min
Pescado a la veracruzana
30min
Tostadas de rajas con pollo
40min
Picadillo con rajas
25 menit
Enchiladas suizas
1j
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30min
Picadillo
25 menit
Pastel azteca
1h 20min
Bisteces con papas en pasilla
1 Std. 15 Min
Salpicón de res
1j
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Adobo con carne
50min