
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 2 chiles serranos
- 400 g de tomate verde
- 1 rama de cilantro fresco
- 1 cubo de caldo
- 1 cucharada de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 40 g de aceite
- 100 g de tocino ahumado rebanado en trozos
- 800 g de bistec de res en fajitas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 444 kcal / 1856 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Sodík
- 1345 mg
Alternativní recepty
Bistec de res en salsa de chipotle
30 min
Pescado a la veracruzana
30 min
Bisteces con papas en pasilla
1 godz. 15 min
Bisteces a la mexicana
30 min
Salpicón de res
1 godz.
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30 min
Adobo con carne
50 min
Pastel azteca
1 godz. 20 min
Caldo tlalpeño
1 godz. 20 min
Picadillo con rajas
25 min
Arroz a la mexicana
50 min
Pollo al cilantro
35 min