Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de cebolla, en gajos o julianas (1 cm)
- 30 g de aceite
- 500 g de jitomate guaje, en cuartos
- 1000 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, en trozos
-
2
cubos de caldo de pollo, o al gusto
nebo 1 - 1 ½ cditas de sal fina, o al gusto - 30 g de chile chipotle adobado, o al gusto
- 2 hojas de laurel, secas
- 18 tostadas, para servir
- 250 g crema ácida, para servir
- 200 g de queso panela, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 4848.3 kJ / 1158.8 kcal
- Protein
- 68.8 g
- Sacharidy
- 121.8 g
- Tuk
- 47.6 g
- Nasycený tuk
- 22.2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1802.2 mg
Alternativní recepty
Salpicón de res
1 Std.
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35 Min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30 Min
Enchiladas suizas
1 Std.
Rajas con queso
25 Min
Tinga de pollo en salsa verde, verduras y bizcocho de chocolate al vapor TM6
1 Std. 30 Min
Salsa verde cocida
30 Min
Entomatadas de pollo
40 Min
Chiles rellenos con queso, caldillo, arroz y gelatina de chocolate TM6
45 Min
Chilaquiles rojos
25 Min
Salsa roja de molcajete
10 Min
Chilaquiles divorciados
1 Std.