Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de dattes dénoyautées
- 1 ½ c. à café rase de bicarbonate de sodium
- 180 g d'eau
- beurre
La sauce caramel
- 60 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 60 g de sucre roux ou de sucre roux humide, type muscovado ou vergeoise
-
75
g de sirop de sucre roux
nebo 75 g de miel - 40 g de lait
-
¼
c. à café d'extrait naturel de vanille
nebo ½ c. à café de sucre vanillé maison
Les puddings au caramel
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 110 g de sucre roux ou de sucre roux humide, type muscovado ou vergeoise
- 150 g de farine de blé
- ½ c. à café de levure chimique
- 1 gros œuf (63-73 g) (60 g env. sans sa coquille)
- 700 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1522 kJ / 363 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6h 30 min
Crêpes suzette
2h 15 min
Charlotte au chocolat et à la banane
24 Std.
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3h 30 min
Œuf et citron dans tous leurs états - Richard Toix
Žádné hodnocení
Gâteau brigadier
2 godz. 30 min
Brocéliande (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
10h
Pudding vapeur
1h
Cheesecake au fromage de brebis et aux figues
25 godz. 50 min
Marquise au chocolat
2h 25min
Farofa
15min
Cheesecake à la vanille cuit
13 godz. 30 min