
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pincée de sucre en poudre
- 280 g d'eau
-
1
sachet de levure boulangère sèche (8 g)
nebo 25 g de levure boulangère fraîche (8 g) -
500
g de farine de petit épeautre
nebo 500 g de farine de blé - 60 g d'huile d'olive et 2 filets d'huile d'olive
- 1 c. à café rase de sel
- 1 oignon violet, coupé en rondelles et salé avec 1 c. à café rase de sel
- 1 oignon blond, coupé en rondelles et salé avec 1 c. à café rase de sel
- 10 feuilles de sauge fraîche
- fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 308 kcal / 1295 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 49 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fougasse au romarin
3hod. 25min
Calzoni végétariens
1hod. 50min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3hod. 15min
Focaccia au thym
3hod.
Focaccia apulienne
2hod. 40min
Tyropita (tourte grecque au fromage de brebis)
55min
Focaccia à l'oignon
3hod. 15min
Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée
1hod. 15min
Galettes de pois chiche à la tomate
30min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2hod. 50min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3hod. 15min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1hod. 50min