Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g d'eau
- 1 pincée de sucre en poudre
-
1
sachet de levure boulangère sèche (8 g)
nebo 25 g de levure boulangère fraîche -
500
g de farine de petit épeautre
nebo 500 g de farine de blé - 60 g d'huile d'olive, et 2 filets d'huile d'olive
- 1 c. à café rase de sel
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 1 oignon violet, coupé en rondelles et salé avec 1 c. à café rase de sel
- 1 oignon blond, coupé en rondelles et salé avec 1 c. à café rase de sel
- fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1295 kJ / 308 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1h 30 min
Manaïches au zaatar
2u.
Falafels
24u.
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15min
Pirojki (petits chaussons fourrés)
2u.
Pains au zaatar
1 Std. 55 Min
Schiacciata aux raisins
2u.
Focaccia aux fèves, pancetta et pecorino
2h 10min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3h 15min
Focaccia à la crème de fromages
2h 10min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Ravioli chinois aux champignons
2sa 35 dk