Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g d'eau
- 1 pincée de sucre en poudre
-
1
sachet de levure boulangère sèche (8 g)
nebo 25 g de levure boulangère fraîche -
500
g de farine de petit épeautre
nebo 500 g de farine de blé - 60 g d'huile d'olive, et 2 filets d'huile d'olive
- 1 c. à café rase de sel
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 1 oignon violet, coupé en rondelles et salé avec 1 c. à café rase de sel
- 1 oignon blond, coupé en rondelles et salé avec 1 c. à café rase de sel
- fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1295 kJ / 308 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Falafels
24 Std.
Pains pita à l'aubergine, œuf et sauce yaourt
35min
Pain pide (pain turc)
2 godz.
Pains au zaatar
1h 55min
Falafels au four
40 Min
Scones à la sauge et au cheddar
30 min
Pain pita
1h 30 min
Pains au beurre d'herbes
1h
Fougasse au romarin
3h 25 min
Pitas libanaises
2h 20min
Pitas grecques
2 Std. 55 Min
Pain indien (naan)
1h 50 min