Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g d'eau
- 1 pincée de sucre en poudre
-
1
sachet de levure boulangère sèche (8 g)
nebo 25 g de levure boulangère fraîche -
500
g de farine de petit épeautre
nebo 500 g de farine de blé - 60 g d'huile d'olive, et 2 filets d'huile d'olive
- 1 c. à café rase de sel
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 1 oignon violet, coupé en rondelles et salé avec 1 c. à café rase de sel
- 1 oignon blond, coupé en rondelles et salé avec 1 c. à café rase de sel
- fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1295 kJ / 308 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Houmous
10 Std. 40 Min
Chapati
1 godz. 10 min
Pesto d'algues nori
20min
Tahiné maison
25min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30min
Pain aux pois chiches et dip au curry de légumes
1h
Manaïches au zaatar
2 Std.
Poichichade
10min
Pains au beurre d'herbes
1h
Falafels au four
40min
Soupe de lentilles aux blettes et au citron
50 Min
Empañadas
2hod. 15min