Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 20 g Butter
- 320 g Risottoreis
- 50 g trockener Weißwein
- 500 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Prise Safran
- ¾ - 1 TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Schmelzkäsescheiben (z. B. RUPP Cheddar Scheiben), in Stücken
- 5 EL Weizenmehl
- 2 - 3 Eier, verquirlt (siehe Tipp)
-
9
EL Semmelbrösel
nebo 9 EL Panko Paniermehl - 1 TL Rosmarin, frisch, gehackt
-
etwas Butterschmalz
nebo etwas Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 350 kJ / 84 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schupfnudeln mit Salbeibröseln und Topfen
1h
Erdäpfelgratin
1h 15min
Erdäpfeltaler mit Schnittlauchsauce
1h
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1h 15min
Pikante Germknödel mit Käsefülle und Kürbiskernbutter
1 Std. 25 Min
Fleischlose Fleischlaibchen
35 Min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1 Std. 25 Min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1h 5min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Pizza Wraps
1h 15min
Überbackene Speckknödel
1h 30min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h