Kompatibilní verze
Pikante Germknödel mit Käsefülle und Kürbiskernbutter
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Kürbiskerne
- 50 g Rucola
- 50 g Camembert, mild, in Stücken
- 150 g Frischkäse
- 35 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr für die Kürbiskernbutter
- 1 ½ TL Senf
- 20 g frische Germ
- 400 g Weizenmehl, universal, etwas mehr für die Arbeitsfläche und zum Wenden
- 195 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 180 g Milch
- 1 Ei (Größe M)
- ½ TL Zucker
- 400 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2887 kJ / 690 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 45 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 min
Bärlauch-Gnocchi
1 godz. 15 min
Überbackene Speckknödel
1h 30min
Germknödel mit Wildkräutern und Paradeisragout
1h 25min
Maronipressknödel
1h 50min
Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto
3h
Würziger Bergkäse-Zucchini-Kuchen mit Pilzen
50min
Gebackene Erdäpfelnudeln
1 godz. 20 min
Linzer Seidenknödel
50min
Überbackene Erdäpfelroulade mit Eierschwammerlfülle
1h 40min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1h 25min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1h 5 min