Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 300 g Dicke Bohnen, frisch oder TK, aufgetaut
-
300
g Erbsen, frisch
nebo 300 g Erbsen, TK, aufgetaut - 30 g Honig
- 10 g Sonnenblumenöl
- 300 g Birnen (etwa 2 Stück), reif, fest, geschält, in Würfeln (2 cm)
- 1 gestr. TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zimt
- ¼ TL Ingwer, gemahlen
- 1 Prise Muskat
- 2 Prisen Paprika edelsüß
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1579 kJ / 377 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 27.2 g
Alternativní recepty
Grünkohl-Omelette
35 Min
Rote-Bete-Birnen-Salat
10min
Kürbis-Pastinaken-Salat
25 min
Grünkohl-Biscotti
1 Std.
Pasta-Bohnen-Salat
45 Min
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45 Min
Kürbisauflauf
1h 50min
Möhren-Sellerie-Bratlinge mit Apfelkompott
45 Min
Sauerkraut-Apfel-Auflauf
1h 40min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30 Min
Birnen-Kartoffel-Reibekuchen mit Schinkendip
1 Std.
Steckrübenpüree mit Tomaten-Crumble
50 Min