
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 300 g Dicke Bohnen, frisch oder TK, aufgetaut
-
300
g Erbsen, frisch
nebo 300 g Erbsen, TK aufgetaut - 30 g Honig
- 10 g Sonnenblumenöl
- 300 g Birnen (etwa 2 Stück), reif, fest, geschält, in Würfeln (2 cm)
- 1 gestr. TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zimt
- ¼ TL Ingwer, gemahlen
- 1 Prise Muskat
- 2 Prisen Paprika edelsüß
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 377 kcal / 1579 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 27.2 g
Alternativní recepty
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1hod.
Grünkohltaboulé mit Süßkartoffelchips
40min
Steckrüben-Eintopf
45min
Linsenpastete
6hod. 20min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1hod. 15min
Apfel-Walnuss-Salat mit Staudensellerie
20min
Fenchelsalat
3hod. 35min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1hod. 30min
Norddeutsche Pfannkuchen
45min
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35min
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45min
Grünkohl-Omelette
35min