
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pistou
- ½ - 1 rote Chilischoten, frisch nach Geschmack
- 50 g Mandeln, blanchiert
- 40 g Petersilie abgezupft
- 4 - 5 Stängel Basilikum abgezupft
- 4 Prisen Salz
- 2 Prisen Zucker
- 80 g Olivenöl
- 150 g Tomaten entkernt, in Würfeln (5 mm)
Kartoffel-Bohnen-Eintopf
- 1 Zwiebel (50 g), halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 500 g Kartoffeln in Würfeln (2 cm)
-
1
Lorbeerblatt, frisch
nebo 1 Lorbeerblatt, getrocknet - 2 TL Bohnenkraut, getrocknet
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 750 g Wasser
- 1 TL Salz
- 450 g grüne Bohnen, TK
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 240 g), gewaschen, abgetropft
- 50 g schwarze Oliven entsteint, ggf. halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 602 kcal / 2523 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 37 g
- Sacharidy
- 44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bohneneintopf
40min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45min
Minestrone mit Kichererbsen
13hod.
Italienischer Gemüsetopf
10hod.
Bohneneintopf
1hod.
Orientalische Linsensuppe
30min
Bohneneintopf mit Feta
45min
Weiße Bohnen mit Salbei
14hod.
Vegetarischer Eintopf
1hod.
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1hod.
Bunte Bohnensuppe
50min
Eintopf von Wintergemüsen
50min