Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pistou
- ½ - 1 rote Chilischoten, frisch, nach Geschmack
- 50 g Mandeln, blanchiert
- 40 g Petersilie, abgezupft
- 4 - 5 Stängel Basilikum, abgezupft
- 4 Prisen Salz
- 2 Prisen Zucker
- 80 g Olivenöl
- 150 g Tomaten, entkernt, in Würfeln (5 mm)
Kartoffel-Bohnen-Eintopf
- 1 Zwiebel (50 g), halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 500 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
-
1
Lorbeerblatt, frisch
nebo 1 Lorbeerblatt, getrocknet - 2 TL Bohnenkraut, getrocknet
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 750 g Wasser
- 1 TL Salz
- 450 g grüne Bohnen, TK
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 240 g), gewaschen, abgetropft
- 50 g schwarze Oliven, entsteint, ggf. halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2523 kJ / 602 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 37 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wirsingsuppe
35 Min
Gemüsesuppe mit Bulgur
45min
Orientalische Linsensuppe
30min
Italienischer Gemüsetopf
10 Std.
Bohnensuppe mit Nudeln
40min
Bohneneintopf mit Feta
45min
Gemüse-Nudel-Suppe mit Pistou
1h 25min
Minestrone mit Kichererbsen
13h
Bohneneintopf
1h
Gemüseeintopf Ägäis
50 Min
Gemüsesuppe alla Nonna
50 Min
Italienischer Gemüseeintopf
40min