
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Rote Bete in Stücken
- 100 g Knollensellerie in Stücken
- 200 g Weißkohl in Stücken
- 150 g Suppengrün in Stücken
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 10 Pfefferkörner, schwarz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 400 g Rindfleisch (Brust), in mundgerechten Stücken
- 10 g Essig
- 10 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 342 kcal / 1428 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Exotische Spitzkohlsuppe
30min
Borschtsch vegetarisch
1hod. 10min
Borschtsch mit Rindfleisch
1hod. 10min
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1hod.
Blumenkohl-Bohnen-Gemüse
40min
Kohlsuppe mit Tofu
1hod. 45min
Hähnchen-Eintopf mit Spinat
1hod.
Fenchel-Quinoa-Suppe
25min
Wintersuppe
1hod.
Scharfer Weißkohltopf
1hod.
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Kalbsfilet
1hod. 20min
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1hod.