Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Rote Bete, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 200 g Weißkohl, in Stücken
- 150 g Suppengrün, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 10 Pfefferkörner, schwarz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 400 g Rindfleisch (Brust), in mundgerechten Stücken
- 10 g Essig
- 10 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1428 kJ / 342 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1 godz.
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 min
Rote Bete warm (Buraczki na ciepło)
1 godz.
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45 min
Sauerkraut-Eintopf
35 min
Kartoffel-Kürbis-Eintopf
1 godz. 30 min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 min
Scharfer Weißkohltopf
1 godz.
Borschtsch vegetarisch
1 Std. 10 Min
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Kalbsfilet
1h 20min
Blumenkohl-Bohnen-Gemüse
40 min