Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 50 g Risottoreis
- 10 g getrocknete Steinpilze
- 20 g Tomatenmark
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Sternanis
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 20 g getrocknete Tomaten, in Streifen
- 1 Zucchini, klein (160 g), längs halbiert, in Stücken (5 mm)
- 150 g Porree, in dünnen Ringen
- 300 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 200 g Möhren, schmal, in schrägen Scheiben
- 1 Dose weiße Bohnen, abgetropft, klein (400 g)
- 1 TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 1 TL Chiliflocken
- 6 Scheiben Graubrot (à ca. 15 g)
- 6 Scheiben Käse (z.B. Raclettekäse, à ca. 10 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1282 kJ / 306 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Grüne Minestrone
30min
Linsen-Curry-Eintopf
35min
Minestrone mit Kichererbsen
13 Std.
Minestrone
40min
Italienischer Gemüsetopf
10h
Bohneneintopf mit Feta
45 Min
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40min
Vegetarischer Eintopf
1h
Minestrone mit Tortellini
35min
Herzhafter Gemüseeintopf
40min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1h
Gemüsesuppe alla Nonna
50 Min