Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 50 g Risottoreis
- 10 g getrocknete Steinpilze
- 20 g Tomatenmark
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Sternanis
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 20 g getrocknete Tomaten, in Streifen
- 1 Zucchini, klein (160 g), längs halbiert, in Stücken (5 mm)
- 150 g Porree, in dünnen Ringen
- 300 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 200 g Möhren, schmal, in schrägen Scheiben
- 1 Dose weiße Bohnen, abgetropft, klein (400 g)
- 1 TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 1 TL Chiliflocken
- 6 Scheiben Graubrot (à ca. 15 g)
- 6 Scheiben Käse (z.B. Raclettekäse, à ca. 10 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1282 kJ / 306 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 Min
Vegetarischer Eintopf
1j
Gemüsesuppe alla Nonna
50 menit
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40 min
Gemüsecurry mit Kurkuma-Reis
40 min
Grüne Minestrone
30 min
Minestrone mit Kichererbsen
13 godz.
Italienischer Gemüsetopf
10h
Minestrone mit Seidentofu
35 Min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 Min
Bohneneintopf mit Feta
45 Min
Herbstliche Minestrone
1j 20 menit