Zařízení & příslušenství
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Příprava 15min.
Celkový 10hod. 55min.
8 porties
Suroviny
-
gedroogd venkelzaad2 el
-
gedroogde chilivlokken naar smaak½ - 1 el
-
sinaasappel dunne stukjes, enkel de schil1
-
knoflookteentjes5
-
zout30 g
-
verse salieblaadjes6
-
witte wijn naar smaak30 - 60 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd1250 g
-
varkenslende750 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
46.6 g
Kalorie
2145 kJ /
515 kcal
Tuk
35.8 g
Sacharidy
1.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
De Warme Smaak van de Herfst
5 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Dadel- en Haverdrank
20min.
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3hod.
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1hod. 50min.
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min.
Hummus
5min.
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1hod. 30min.
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Žádné hodnocení
Tarbot in champagnesaus
Žádné hodnocení
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min.
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Žádné hodnocení
Koreaanse Fried Chicken
3hod. 10min.