Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie

Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 10hod. 55min.
8 porties

Suroviny

  • gedroogd venkelzaad
    2 el
  • gedroogde chilivlokken naar smaak
    ½ - 1 el
  • sinaasappel dunne stukjes, enkel de schil
    1
  • knoflookteentjes
    5
  • zout
    30 g
  • verse salieblaadjes
    6
  • witte wijn naar smaak
    30 - 60 g
  • varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd
    1250 g
  • varkenslende
    750 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portie

Protein 46.6 g
Kalorie 2145 kJ / 515 kcal
Tuk 35.8 g
Sacharidy 1.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...