Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zanddeeg
- 150 g bloem, en meer om te bestuiven
- 80 g boter, koud, in blokjes (2 cm)
- 50 g water, koud
- 1 snuifje zout
Vulling
- 80 g ui, in stukken
- 350 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (1 cm)
- 220 g water
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 gedroogd laurierblad
Saus
- 25 g boter, in blokjes
- 25 g bloem
- 150 g melk
- ½ tl zout, naar smaak
- ¼ tl gemalen witte peper, naar smaak
- 80 g witte asperges, gekookd, in schijfjes (2 cm)
- 1 el verse peterseliebladeren, grof gehakt, als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1122 kJ / 267 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Karamel varkensvlees
45min
Vloeibare karamel
25 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Pizzarolletjes met worst
1 Std. 20 Min
Rundvlees Stroganoff
1h
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35 min
Basisbouillon
Žádné hodnocení
Gestoomde spiegeleieren
15 dk
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min