Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zanddeeg
- 150 g bloem, en meer om te bestuiven
- 80 g boter, koud, in blokjes (2 cm)
- 50 g water, koud
- 1 snuifje zout
Vulling
- 80 g ui, in stukken
- 350 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (1 cm)
- 220 g water
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 gedroogd laurierblad
Saus
- 25 g boter, in blokjes
- 25 g bloem
- 150 g melk
- ½ tl zout, naar smaak
- ¼ tl gemalen witte peper, naar smaak
- 80 g witte asperges, gekookd, in schijfjes (2 cm)
- 1 el verse peterseliebladeren, grof gehakt, als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1122 kJ / 267 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Honingraat
1 Std. 30 Min
Gestoomde spiegeleieren
15 Min
Burgers met zeeduivel en zalm
20 dk
Vichyssoise met pasta
35 min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1 Std. 15 Min
Mango-kokos lekkernij
Žádné hodnocení
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Flan van asperges met zeetong
Žádné hodnocení
Lamslende met roze pepersaus
45min
Zachte bloemkoolsoep
50 min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min