
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zanddeeg
- 150 g bloem en meer om te bestuiven
- 80 g boter koud, in blokjes (2 cm)
- 50 g water koud
- 1 snuifje zout
Vulling
- 80 g ui in stukken
- 350 g kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (1 cm)
- 220 g water
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 gedroogd laurierblad
Saus
- 25 g boter in blokjes
- 25 g bloem
- 150 g melk
- ½ tl zout naar smaak
- ¼ tl gemalen witte peper naar smaak
- 80 g witte asperges gekookd, in schijfjes (2 cm)
- 1 el verse peterseliebladeren grof gehakt, als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 267 kcal / 1122 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1hod. 15min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1hod. 20min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Žádné hodnocení
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Žádné hodnocení
Papaya'péro
30min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2hod. 45min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1hod. 40min
Knapperige granola
2hod.
Vissticks met tomatensaus
50min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1hod. 10min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3hod. 25min