Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 25 g koolzaadolie, en iets meer om in te vetten
- 250 g karnemelk
- 1 snuifje suiker
- 10 g verse gist
- 375 g witte speltbloem, en iets meer om te bestuiven
- 1 tl zout
Kruidensaus
- 50 g gepelde amandelen
- 3 stukken citroenschil (1 x 4 cm)
- 40 g verse kervel, geplukt, met de fijne stelen
- 3 - 4 snuifjes zout
-
2 - 3
snuifjes espelette peper
nebo 2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeper - 100 g water
- 1 takje waterkers, bladeren geplukt
- 3 el verse bieslook, in kleine stukken
Beleg en afwerking
- 200 g zure room, 20% vet
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 2 el koolzaadolie
- 650 g witte asperges, (750 g brutogewicht), geschild, staafjes in schuine plakjes (3 mm), koppen (5 cm) in de lengte doormidden gesneden
- 200 g gekookte ham, dunne plakjes in reepjes gesneden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3309 kJ / 790 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 34 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mediterrane paprika's
Žádné hodnocení
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Žádné hodnocení
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Žádné hodnocení
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3u. 50min
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2sa 40 dk
Spinazie- en tomatenquiche
1u. 45min
Rabarbertaart
55min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Žádné hodnocení
Taart met peer en brie
1h 10min
Chili non Carne
1u.