Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 25 g koolzaadolie, en iets meer om in te vetten
- 250 g karnemelk
- 1 snuifje suiker
- 10 g verse gist
- 375 g witte speltbloem, en iets meer om te bestuiven
- 1 tl zout
Kruidensaus
- 50 g gepelde amandelen
- 3 stukken citroenschil (1 x 4 cm)
- 40 g verse kervel, geplukt, met de fijne stelen
- 3 - 4 snuifjes zout
-
2 - 3
snuifjes espelette peper
nebo 2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeper - 100 g water
- 1 takje waterkers, bladeren geplukt
- 3 el verse bieslook, in kleine stukken
Beleg en afwerking
- 200 g zure room, 20% vet
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 2 el koolzaadolie
- 650 g witte asperges, (750 g brutogewicht), geschild, staafjes in schuine plakjes (3 mm), koppen (5 cm) in de lengte doormidden gesneden
- 200 g gekookte ham, dunne plakjes in reepjes gesneden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3309 kJ / 790 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 34 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soezendeeg
2 Std.
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Žádné hodnocení
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Žádné hodnocení
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 Std. 30 Min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 Min
Spinazie- en tomatenquiche
1 Std. 45 Min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Žádné hodnocení
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Slagroom
10min