Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di zucchero + q.b.
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 200 g di farina tipo 00
- 300 g di farina di mais tipo fioretto
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 53.2 g
- Tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spongade della Val Camonica
5 Std.
Torta di pane
1 Std. 20 Min
Torta di mais
1 Std.
Fugazza stroscia di Pietrabuna
50min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20min
Torta solo albumi
40 Min
Veneziane
2sa 40 dk
Muffin all'amaretto
30 Min
Torcetti al burro veloci
1 Std.
Torta stracciatella
50min
Amor polenta
1h 5min
Brutti ma buoni di Gavirate
1 godz. 55 min