Zařízení & příslušenství
洋蔥濃湯
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
8 人份
Suroviny
-
奶油30 克
-
洋蔥 切絲600 克
-
乾燥月桂葉1 片 (葉片)
-
高湯600 克
-
馬鈴薯 切塊150 克
-
帕瑪森起士粉1 大匙
-
義大利綜合香料¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
0.774 g
Kalorie
168 kJ /
40 kcal
Tuk
1.646 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
6.024 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan