Farfalle-Salat mit Garnelen und Erbsen
TM5 TM31 TM6

Farfalle-Salat mit Garnelen und Erbsen

4.3 (86 hodnocení)

Suroviny

  • Wasser zum Kochen
  • 400 g Farfalle
  • 6 Prisen Salz und etwas mehr zum Kochen
  • 9 EL Olivenöl
  • 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
  • 1 EL Zitronensaft
  • 2 EL Weißweinessig
  • 1 Prise Zucker
  • 5 Prisen Pfeffer
  • 1 Knoblauchzehe
  • 500 g Garnelen, roh, geschält (à ca. 40 g)
  • 300 g Erbsen, TK, aufgetaut
  • 50 g Rucola

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
3190 kJ / 761 kcal
Protein
41 g
Sacharidy
83 g
Tuk
26 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty