
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Toastbrot entrindet, in Stücken
- 300 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut in Stücken
- 150 g Sahne
- 2 ½ TL Salz
- 5 Stängel Dill abgezupft
- 500 g Wasser
- 700 g Kartoffeln geviertelt
- 3 TL Speisestärke
- 150 g Crème fraîche
- 3 - 4 Prisen Cayenne-Pfeffer
- ½ Zitrone unbehandelt, 1 TL Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 200 g Babyspinat, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 514 kcal / 2154 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fisch mit Kräuter-Käse-Kruste
1h 15min
Lachsfilet mit Brokkoli, Kartoffeln und Dillsauce
45min
Kabeljau mit Bohnen-Kartoffelstampf
40min
Fischfilet-Kräuter-Päckchen
35min
Lachs mit Brokkoli, Couscous und Honig-Senf-Sauce
45min
Fenchel-Lachs mit Wildreis und Dillsauce
45min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45min
Specklachs mit Kartoffel-Erbsen-Stampf
30min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35min
Hähnchenkeulen mit Spinat-Parmesan-Sauce und Gnocchi
1h
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35min
Lachs und Basmati-Reis mit Dillsauce
40min