Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Toastbrot, entrindet, in Stücken
- 300 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken
- 150 g Sahne
- 2 ½ TL Salz
- 5 Stängel Dill, abgezupft
- 500 g Wasser
- 700 g Kartoffeln, geviertelt
- 3 TL Speisestärke
- 150 g Crème fraîche
- 3 - 4 Prisen Cayenne-Pfeffer
- ½ Zitrone, unbehandelt, 1 TL Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 200 g Babyspinat, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2154 kJ / 514 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachsfilet mit Brokkoli, Kartoffeln und Dillsauce
35min
Hähnchenkeulen mit Spinat-Parmesan-Sauce und Gnocchi
1 godz.
Lachs-Cannelloni
50min
Lachsfilet mit Brokkoli, Kartoffeln und Dillsauce
45 min
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35min
Lachsfilets in Sherrysauce
35min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45 min
Lachs-Sahne-Gratin
1 godz.
Gedämpfter Lachs mit Kaffee-Hollandaise
40min
Spargel-Lachs-Sauce zu Nudeln
35min
Lachs mit Zucchinireis
45 min
Gebackener Lachs und Kartoffeln mit Dill
1 godz. 15 min