Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Toastbrot, entrindet, in Stücken
- 300 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken
- 150 g Sahne
- 2 ½ TL Salz
- 5 Stängel Dill, abgezupft
- 500 g Wasser
- 700 g Kartoffeln, geviertelt
- 3 TL Speisestärke
- 150 g Crème fraîche
- 3 - 4 Prisen Cayenne-Pfeffer
- ½ Zitrone, unbehandelt, 1 TL Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 200 g Babyspinat, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2154 kJ / 514 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pangasiusfilet mit Meerrettich-Senf-Kruste
1 Std. 5 Min
Fenchel-Lachs mit Wildreis und Dillsauce
45min
Lachsfilet mit Brokkoli, Kartoffeln und Dillsauce
45min
Lachs mit Dill-Senf-Sauce und Gemüse
1 Std.
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45min
Lachs mit Kohlrabi, Basilikumsauce und Wildreis
50 Min
Seelachs unter der Kartoffel-Kürbis-Kruste mit Chablissauce
1 Std.
Lachs mit Kartoffeln und Schmandgurken
1 Std.
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35 Min
Edelfischragout
35 Min
Spargel-Lachs-Sauce zu Nudeln
35 Min
Fisch mit Porree-Käse-Haube, Reis, Fenchel und Zitronensauce
1 Std.