Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Schalotten
- 6 - 8 Salbeiblätter
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1370 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Hähnchenbrustfilets, ohne Haut (à ca. 180 g)
- 20 g Butter
- 500 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2499 kJ / 598 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotwein-Ente mit Feigen
50min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1hod. 30min
Hähnchen-Pfirsich-Topf mit Balsamico
50min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Nudel-Steak-Salat mit Apfel-Dressing
30 Min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Hähnchen Teriyaki
2hod.
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 20min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45min
Saltimbocca mit Ofengemüse
2 Std. 10 Min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30 Min
Curry-Hähnchen (红咖喱鸡)
50min