Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hähnchen
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 70 g Mehl
- 20 g Speisestärke
- 1 TL Backpulver
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1000 g Hähnchenflügel
Sauce
- 5 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 50 g hellbrauner Zucker
- 60 g Reisessig
- 60 g Honig
- 30 - 50 g Gochujang (koreanische Chilipaste), nach Geschmack
- 30 g Ketchup
- 15 g dunkle Sojasauce
- 15 g Sesamöl
- Öl zum Frittieren
- 1 EL Sesam zum Bestreuen
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen (5 mm), zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3427 kJ / 818 kcal
- Protein
- 61 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Chickenwings mit Erdnuss-Sauce
45 Min
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25min
Butter Chicken
50 Min
Jiaozi
1 Std. 30 Min
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Kalguksu (Hähnchen-Nudel-Suppe)
1h 15min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2hod. 10min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2hod. 10min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 Std.
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2 Std. 50 Min