Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sauce
- 5 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 60 g brauner Zucker
- 60 g Reisessig
- 60 g Agavendicksaft
- 30 - 50 g Gochujang (koreanische Chilipaste), nach Geschmack (siehe Tipp)
- 30 g Ketchup
- 20 g Sesamöl, geröstet
- 20 g dunkle Sojasauce
Fleischanbraten und Fertigstellung
- 250 g Eisbergsalat, in Stücken
- 30 g Öl
- 40 g Frühlingszwiebeln, nur das Weiße, in Ringen (5 mm)
- 300 g Hähnchenbrust, in Stücken (2 cm)
- ½ Gurke, entkernt, in kleinen Stücken
- ½ Bund Minze, abgezupft
- 10 Reisteigplatten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 737 kJ / 176 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bunte Ramen-Bowl
40 Min
Asia Shells
25min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2u. 50min
Slow Cooking Gua Bao
7h
Sushireis
1h 30min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2h 10min
Pulled-Turkey Quesadilla-Ring
1u. 50min
Asiatische Mini-Wraps
30 Min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10min
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25min
Glasnudelsalat mit Omelettestreifen
45min
Burrito mit Hack-Bohnen-Füllung und Avocado
2h 45min