Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mariniertes Fleisch
- 550 - 600 g Sirloin-Steak, in dünnen Streifen (1 cm), gegen die Faser geschnitten
- 100 g Möhren, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 50 g Zwiebel, in dünnen Streifen (5 mm)
- 40 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (3 cm), dann der Länge nach halbiert
- 5 - 8 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 1 Kiwi, geschält, geviertelt
- 35 g Muscovado-Zucker
- 60 g dunkle Sojasauce
- 30 g Sesamöl
- 2 Prisen Pfeffer
Reis und Fertigstellung
- 300 g Langkornreis (parboiled)
- 1200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- Sesam zum Servieren
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen (5 mm)
- Kimchi zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2654 kJ / 630 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 godz.
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 godz.
Hähnchen Teriyaki
2 godz.
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10min
Reisnudelbowl mit Schmorfleisch
2 godz.
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 Std. 10 Min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 godz. 20 min
Lamm Rogan Josh
1h 45min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10min
Kofta Curry
1h 10min
Chicken-Mushroom Balti
50min
Slow Cooking Beef Madras
3h