
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Sojasauce
- 20 g Honig
- 10 g brauner Zucker
- 15 g Reisessig
- ½ TL Ingwer, frisch gerieben
- 2 Prisen Chili, gemahlen
-
35
g Sake (Reiswein)
nebo 35 g Wasser - 2 Hähnchen-Oberschenkel, mit Haut (à ca. 180 g)
- 1850 g Wasser
-
30
g Zitronensaft
nebo 1 TL Zitronensäure - 1 TL Speisestärke
- ½ - 1 EL Sesam, geröstet nach Geschmack
- 1 Frühlingszwiebel in schrägen Scheiben
- ½ frische Chili entkernt, in schrägen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 309 kcal / 1291 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1hod. 30min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1hod. 30min
Hähnchen Teriyaki
2hod.
Hähnchen Teriyaki
2hod.
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Slow Cooking Gua Bao
7hod.
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1hod. 20min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1hod. 20min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1hod. 30min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3hod. 40min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1hod.