Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Sojasauce
- 20 g Honig
- 10 g brauner Zucker
- 15 g Reisessig
- ½ TL Ingwer, frisch, gerieben
- 2 Prisen Chili, gemahlen
- 35 g Sake (Reiswein)
- 2 Hähnchen-Oberschenkel, mit Haut (à ca. 180 g)
- 1850 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 1 TL Speisestärke
- ½ - 1 EL Sesam, geröstet, nach Geschmack
- 1 Frühlingszwiebel, in schrägen Scheiben
- ½ frische Chili, entkernt, in schrägen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1291 kJ / 309 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Schweinefilet in pikanter Kokos-Sauce mit Naanbrot und Gurkensalat
1 godz. 45 min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 godz. 30 min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2h
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3h 40min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 godz. 30 min
Hähnchen Teriyaki
2h
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35 min
Hähnchen Teriyaki
2h
Slow Cooking Gua Bao
7ωρ.
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 godz. 10 min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10min
Slow Cooking Beef Madras
3h