Kompatibilní verze
Garnelencurry mit Basmati-Reis
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Reis
- 1300 g Wasser
- 1 TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 300 g Basmati-Reis
Garnelencurry
- 40 g Olivenöl
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 frische Chilischote, entkernt, mittelscharf
- 10 g Koriander, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 2 TL Koriander, gemahlen
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 1 TL Salz
- 70 g Tomatenmark
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- 500 g Garnelen, roh, mittelgroß, geschält
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2414 kJ / 577 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kreuzkümmel-Reis
25 min
Tintenfischringe aglio e olio
1h 20 min
Garam-Masala-Hähnchen mit Reis
50 min
Garnelen Curry
30 min
Scharfes Hähnchen-Curry mit Rum und Basmati-Reis
45 min
Garnelencurry
35 min
Tintenfischringe aglio e olio
1h 20 min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40 min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Garnelen-Pasta mit Pesto-Sauce
25 min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 min
Lachs und Basmati-Reis mit Dillsauce
40 min