Kompatibilní verze
Minicakes tomate confite et roquefort, sans gluten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre, pour les moules
- 150 g de tomates confites
- 40 g de cerneaux de noix
- 120 g de roquefort, coupé en morceaux
- 150 g de lait
- 20 g d'huile de tournesol
- 3 œufs
- 180 g de mix de farine sans gluten
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 2 pincées d'herbes de Provence déshydratées
- 80 g de gruyère, coupé en morceaux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 905.3 kJ / 217.4 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 16.4 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 187.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minicakes chorizo-ciboulette
1h
Cake aux figues, roquefort et jambon
1h 20min
Minicakes chorizo-feta
35min
Cake tomate, feta et graines de nigelle
1 godz. 10 min
Minicakes au pesto et aux pignons
40min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55 Min
Cake caprese aux tomates confites
1h 30min
Muffins au crottin de Chavignol
1h
Petits cakes à la tomate farcie
40min
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30min
Madeleines jambon-comté
1 godz. 35 min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 Min