Kompatibilní verze
Minicakes tomate confite et roquefort, sans gluten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre, pour les moules
- 150 g de tomates confites
- 40 g de cerneaux de noix
- 120 g de roquefort, coupé en morceaux
- 150 g de lait
- 20 g d'huile de tournesol
- 3 œufs
- 180 g de mix de farine sans gluten
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 2 pincées d'herbes de Provence déshydratées
- 80 g de gruyère, coupé en morceaux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 905.3 kJ / 217.4 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 16.4 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 187.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muffins pomme-camembert
55min
Madeleines au bleu d'Auvergne
30 min
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30 min
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1 Std. 20 Min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1 Std. 20 Min
Cake vide-frigo
55min
Cake au surimi et à la courgette
1hod. 5min
Cake au thon, polenta et olives noires
1 godz.
Cake aux lardons, pruneaux et amandes
1 godz.
Cake au camembert et à la poire
1hod. 5min
Petits cakes salés au chorizo et aux herbes
1 godz. 15 min
Cake pomme-lardons
1 godz. 10 min