Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée au sarrasin
- 100 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 50 g de farine de sarrasin
- 75 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 1 œuf
La crème au fromage frais
- 150 g de fromage à tartiner, type St Môret
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 c. à café de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de jus de citron
- 100 g de radis noir, émincé en fines rondelles
- 6 tranches de saumon fumé (300 g env.)
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1470 kJ / 349 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 25.5 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Cheesecake poireau et saumon fumé
5h 50min
Pizza aux poires et chèvre frais
1h 50 min
Flammekueche
1h 25 min
Tarte au thon, fromage frais et tomate
50min
Gaufres parmesan-basilic, tomate et mozzarella
35min
Pizza basilic, courgette et chèvre
2 Std.
Tarte automnale
1 Std. 15 Min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min
Tartines aux comté, parmesan, lardons et roquette
25 min
Tarte basquaise
55min
Crumble tomate-chèvre
35min
Tarte chèvre, pomme et oignon
2 Std. 15 Min