
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de faisselle
- 50 g de poudre d'amande
- 100 g de sucre roux
- 5 g de menthe fraîche
- 50 g de thé vert préparé
- 30 g d'huile d'olive
- 200 g de fraises fraîches (50 g de fraises entières et 150 g en brunoise)
- 150 g de pêches jaunes coupées en brunoise
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 261.2 kcal / 1093.8 kJ
- Protein
- 5.7 g
- Tuk
- 14.8 g
- Sacharidy
- 25.7 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Sodík
- 8.5 mg
Alternativní recepty
Tiramisu pêche-lavande
3hod. 20min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min
Tiramisu citron vert et framboises
25min
Soupe pimentée au melon et au lait de coco
2hod. 10min
Pêches pochées, framboises, amandes
45min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20min
Soupe de fraise à la menthe
15min
Salade pamplemousse-crevettes, glace au wasabi
12hod.
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1hod. 20min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25min
Salade de crabe aux fruits de la Passion
35min
Carpaccio de saint-jacques à la coriandre et huile d'avocat
15min