Zařízení & příslušenství
菠菜鮭魚鹹派
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 10min.
4 人份
Suroviny
派皮與鮭魚
-
新鮮鮭魚片、去皮 切塊(約3公分)300 克
-
鹽¾ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
冰糖粉30 克
-
奶油 (冷藏),切塊100 克
-
低筋麵粉200 克
-
蛋 (約50克)1 顆
內餡
-
水1000 克
-
菠菜葉 切小段(約1公分)100 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)100 克
-
奶油 切塊20 克
-
蛋2 顆
-
鮮奶油100 克
-
起司絲60 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
385.1 mg
Protein
30.8 g
Kalorie
3233.1 kJ /
773.5 kcal
Tuk
49.1 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
288.9 g
Sacharidy
52.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
高蛋白 這樣吃
5 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan