Pan cebra

Pan cebra

4.4 14 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
20 rebanadas

Suroviny

  • 300 g de agua
  • 2 - 3 sobres de tinta de calamar congelada
  • 25 g de levadura prensada fresca
    1 sobre de levadura de panadería deshidratada instantánea
  • 1 pellizco de azúcar
  • 500 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
  • 1 cucharada rasa de sal

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Sodík 78.8 mg
Protein 2.7 g
Kalorie 358 kJ / 85 kcal
Tuk 0.3 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 18.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...