Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de agua
- 2 - 3 sobres de tinta de calamar congelada
-
25
g de levadura prensada fresca
nebo 1 sobre de levadura de panadería deshidratada instantánea - 1 pellizco de azúcar
- 500 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharada rasa de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 358 kJ / 85 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 18.1 g
- Tuk
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 78.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan rápido
50min
Baguette
3h 45 min
Pan de nueces
3h 45 min
Panecillos con semillas de amapola
2h 40min
Pan de maíz (Broa de milho)
3 Std. 30 Min
Colines con hierbas provenzales
45 min
Pan rápido sin horno para bocadillos
1 godz.
Panecillos al vapor
2 Std. 10 Min
Panes al vapor (Bao buns)
30 min
Hogaza rústica con centeno
16 Std.
Bollitos de aceite
40min
Pan básico
3h 45 min