Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 50 g de harina de repostería
- 100 g de azúcar
Masa
- 6 de yemas de huevo
- 200 g de azúcar
-
200
g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
nebo 200 g de manteca de cerdo a temperatura ambiente, en trozos - 1 cucharada de licor de anís
- 200 g de harina de repostería
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1926 kJ / 460 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 50.4 g
- Tuk
- 25.1 g
- Nasycený tuk
- 13.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 51.7 mg
Alternativní recepty
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40 min
Tarta San Marcos
4 godz.
Mini cheesecakes de queso de tetilla con coulís de membrillo
1 godz. 15 min
Crema pastelera
10min
Tiramisú de limón
6h 25 min
Tarta Sacher
3h
Corona de brioche con crema de whisky
5h
Cheesecake de vainilla horneado
13h 20min
Panecillos de cuchara con leche condensada
1h 40min
Torrijas con crema pastelera tostada
40min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2 godz.
Flan de nata y vainilla
5h 50min