Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina tipo 00
- 550 g di acqua
- 6 g di lievito di birra fresco
- 8 g di sale
Terminare la preparazione
- 80 di olive verdi denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 521.7 kJ / 124.6 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 4.4 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 316.4 mg
Alternativní recepty
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Focaccine con pomodorini
3 Std. 40 Min
Panini all'olio (TM6)
1h 10 min
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Focaccia al rosmarino
2u. 30min
Pizzette
3 Std. 40 Min
Focaccine all'origano
1h 30min
Focaccine con rosmarino
2u. 30min
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min
Pane bianco
3 Std.
Treccia di pane alle olive
5 Std. 30 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h