Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 250 g di farina tipo 00
- 550 g di acqua
- 6 g di lievito di birra fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 8 g di sale
Terminare la preparazione
- 80 di olive verdi denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 521.7 kJ / 124.6 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 4.4 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 316.4 mg
Alternativní recepty
Focaccine morbide
3h 30min
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Pane alla ricotta
3h
Focaccine con pomodorini
3u. 40min
Nodini alle olive
4 godz. 30 min
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45min
Pane bianco
3h
Focaccine all'origano
1h 30min
Focaccine con rosmarino
2h 30min
Focaccia caprese
3h 30min
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Ciabattine
3h 30min