Crostata con crema pasticcera e ciliegie (senza glutine)

Crostata con crema pasticcera e ciliegie (senza glutine)

3.4 11 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 3hod. 40min.
12 porzioni

Suroviny

Frolla senza glutine
  • 250 g di riso per minestre
  • 150 g di farina di mais tipo fioretto
  • ½ limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
  • 100 g zucchero
  • 220 g burro a pezzi
  • 1 uovo
  • 2 tuorli
Crema pasticcera
  • 100 g zucchero
  • ½ limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
  • 500 g di latte
  • 2 uova
  • 40 g di amido di mais
Terminare la preparazione
  • 250 g di ciliegie denocciolate
  • 20 g zucchero

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 40.8 mg
Protein 6.1 g
Kalorie 1469.8 kJ / 351.3 kcal
Tuk 14.3 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 7.7 g
Sacharidy 52.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...