Kompatibilní verze
Crostata con crema pasticcera e ciliegie (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Frolla senza glutine
- 250 g di riso per minestre
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di zucchero
- 220 g burro a pezzi
- 1 uovo
- 2 tuorli
Crema pasticcera
- 100 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 500 g di latte
- 2 uova
- 40 g di amido di mais
Terminare la preparazione
- 250 g di ciliegie, denocciolate
- 20 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1469.8 kJ / 351.3 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 52.9 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 40.8 mg
Alternativní recepty
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3 Std.
Pastiera (senza glutine)
4h
Pizzette faccina (senza glutine)
2h
Gnocco fritto (senza glutine)
1h 30min
Torta margherita (senza glutine)
50 min
Pasta frolla (senza glutine)
2u. 45min
Pasta biscotto (senza glutine)
1h
Besciamella (vegan) (senza glutine)
10min
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4 Std. 30 Min
Ciambellone senza glutine
40 min
Crema pasticcera (senza glutine)
15min