Kompatibilní verze
Crostata con crema pasticcera e ciliegie (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Frolla senza glutine
- 250 g di riso per minestre
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di zucchero
- 220 g burro a pezzi
- 1 uovo
- 2 tuorli
Crema pasticcera
- 100 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 500 g di latte
- 2 uova
- 40 g di amido di mais
Terminare la preparazione
- 250 g di ciliegie, denocciolate
- 20 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1469.8 kJ / 351.3 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 52.9 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 40.8 mg
Alternativní recepty
Pasta choux (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4h 30min
Crêpes (senza glutine)
50min
Besciamella (senza glutine)
15 min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1 Std. 50 Min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3 Std.
Pasta biscotto (senza glutine)
1h
Crema pasticcera (senza glutine)
15 min
Tortino di cioccolato con cuore morbido (senza glutine)
2j 30 menit
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min