Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Riso per sushi
- 50 g di riso per sushi
- 1200 g di acqua + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 15 g di aceto di riso + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
Uramaki
- 2 fogli di alga nori (10x10 cm)
- 80 g di tonno fresco (adatto per l'uso a crudo, vedere consigli)
- 75 g di formaggio fresco spalmabile
- 50 g di avocado maturo, la polpa a fette
- salsa di soia q.b. per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2870 kJ / 686 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Sacharidy
- 47.2 g
- Tuk
- 41.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gyoza
1u.
Ravioli di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min
Hosomaki
2h
Baozi di maiale al vapore
2 godz. 10 min
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2 godz. 30 min
Sushi allo spada affumicato
55min
Sushi misto (per 1 persona)
10h 30min
Ramen
14 Std. 30 Min
Pokè bowl al salmone
35min
Bao di maiale con uova di quaglia (Banh bao)
3h
Sushi di verdure raw
8 Std. 30 Min
Bisque
2h