Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 370 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 190 g di burro a pezzi
- 100 g di zucchero
- 2 tuorli
Crema di castagne
- 400 g di castagne cotte e pelate
- 300 g di acqua
- 170 - 180 g di zucchero, a piacere
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2138.9 kJ / 511.3 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 73.2 g
- Tuk
- 23.1 g
- Nasycený tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 104.1 mg
Alternativní recepty
Castagnole (Cecamarini)
1h 5 min
Torta all'ananas, limoncello e amaretti
1u. 50min
Pasta frolla
1h 10 min
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
1h
Crostata ai cachi
1h
Rotolo al tiramisù
3u. 30min
Crostata di fichi e noci al profumo di agrumi
1h 30min
Torta castagne e cioccolato
1h 30min
Torta di mele e yogurt
1h 30min
Crostata di marmellata o confettura
1h 10 min
Crostata crema e amarene
1h 30min
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1h 30min