Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 370 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 190 g di burro a pezzi
- 100 g di zucchero
- 2 tuorli
Crema di castagne
- 400 g di castagne cotte e pelate
- 300 g di acqua
- 170 - 180 g di zucchero, a piacere
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2138.9 kJ / 511.3 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 73.2 g
- Tuk
- 23.1 g
- Nasycený tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 104.1 mg
Alternativní recepty
Torta di ciliegie e mandorle
1h
Cantucci bicolore
2 godz.
Torta di rose all'arancia e cannella
5 godz. 30 min
Biscotti di frolla alle mandorle con confettura di ciliegie
1 Std. 40 Min
Torta della nonna
1 godz. 30 min
Torta castagne e cioccolato
1 godz. 30 min
Pasta pasticciata
2 godz.
Crostata ai cachi
1h
Crostata alle mele cotogne
1 godz. 30 min
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1 godz. 30 min
Crostata crema e amarene
1 godz. 30 min
Sbriciolata di mandorle, ricotta e amaretti
1h