Karamell-Parfait
TM6

Karamell-Parfait

4.2 (73 hodnocení)

Suroviny

Karamellsauce

  • 250 g Zucker
    nebo 250 g brauner Zucker
  • 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
  • 1030 g Wasser
  • 30 g Butter, kalt, in einem Stück (6 x 4 x 1 cm)
  • 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
  • 1 EL Essig

Parfait und Fertigstellung

  • 80 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
  • 500 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
  • 5 Eigelb

Nutriční hodnoty
na 1 Scheibe
Kalorie
1801 kJ / 430 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
28 g
Tuk
33 g
Vláknina
0.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty