Karamell-Parfait

Karamell-Parfait

4.2 76 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 7hod.
10 Scheiben

Suroviny

Karamellsauce
  • Zucker
    250 g
    250 g brauner Zucker
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    200 g
  • Wasser
    1030 g
  • Butter kalt, in einem Stück (6 x 4 x 1 cm)
    30 g
  • Zitronensaft (siehe Tipp)
    1 TL
  • Essig
    1 EL
Parfait und Fertigstellung
  • Erdnüsse, geröstet, gesalzen
    80 g
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    500 g
  • Eigelb
    5

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Protein 6 g
Kalorie 1801 kJ / 430 kcal
Tuk 33 g
Vláknina 0.6 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...