Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Karamellsauce
-
250
g Zucker
nebo 250 g brauner Zucker - 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1030 g Wasser
- 30 g Butter, kalt, in einem Stück (6 x 4 x 1 cm)
- 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 1 EL Essig
Parfait und Fertigstellung
- 80 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
- 500 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 5 Eigelb
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1801 kJ / 430 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Walnuss-Krokant
1h 30min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min
Karamell-Pudding
1h
Karamellsauce
1h 30min
Parmesan-Creme-brûlée
8 Std.
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Amarettini-Parfait
5 godz. 50 min
Karamellsauce, salzig
20min
Pistazien-Karamell-Toffees
1h 45min
Salzkaramell-Cheesecakes
2h
Gesalzene Karamellsauce mit Schokomousse
3h 25min
Klassische Zabaglione
15min