
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Karamellsauce
-
250
g Zucker
nebo 250 g brauner Zucker - 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1030 g Wasser
- 30 g Butter kalt, in einem Stück (6 x 4 x 1 cm)
- 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 1 EL Essig
Parfait und Fertigstellung
- 80 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
- 500 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 5 Eigelb
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 430 kcal / 1801 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Klassische Zabaglione
15min
Kirsch-Krokant-Eistorte mit Schokosplittern
6hod.
Krokant
1hod. 30min
Vanilleeis mit gesalzenem Karamell
14hod.
Crème brûlée
2hod. 30min
Amarettini-Parfait
5hod. 50min
Gebrannte Eierlikörcreme
1hod. 15min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min
Weincreme
5hod. 40min
Erdnuss-Karamell-Eis
2hod. 30min
Zabaglione mit Orangenlikör
15min
Sauce Hollandaise
15min