Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pinsateig
- 350 g Pizzamehl Type 00
- 75 g Reismehl (siehe Tipp)
- 25 g Sojamehl
- 5 g frische Hefe
- 10 g Olivenöl
- 365 g Wasser
- 10 g Salz
Belag und Fertigstellung
- 2 Kugeln Mozzarella (à 125 g), in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 ½ TL Pizzagewürz
- ¼ TL Zucker
- Öl zum Einfetten
- Mehl zum Bearbeiten
- 100 g Salami, in Stücken
- 150 g Schinken, gekocht, in Stücken
- 50 g Champignons, in Scheiben
- 1 Zwiebel, in halben Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2065 kJ / 493 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pfannkuchenschnecken mit Spargel
2 Std.
Wein-Senf-Dressing (Vorratsgröße)
40 Min
Joghurt-Brioche-Röllchen
7h
Tomaten-Focaccia
2h 10 min
Italienisches Oliven-Gebäck (Taralli)
55min
Pinsa mit Mozzarella und Oliven
52 Std.
Baguette
3 Std. 45 Min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Baguettes Rustica
15 Std.
Baguettes
15 Std.
Käse-Zwiebel-Tarte
1 Std. 45 Min
Bouchées à la Reine
55min