Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpette
- 60 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 30 g di pangrattato
- 15 g di funghi porcini secchi
- 115 g di cipolle, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 450 g di carne trita di manzo, a pezzi
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per pizze e focacce
- ½ cucchiaino di sale
Zuppa
- 115 g di cipolle,a pezzi
- 180 g di bulbo di finocchio a fette
- 2 spicchi di aglio
- 15 g di funghi porcini secchi
- 1400 g di brodo di carne
- ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 100 - 120 g di pasta secca, tipo ditalini
- 60 g di cavolo nero, a striscioline (1 cm)
- barba di finocchio, per servire
- Parmigiano reggiano grattugiato, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1393 kJ / 333 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagioli con le cotiche
1h 45 min
Zuppa di patate e mais
55 min
Zuppa di orzo e pollo
1h
Zuppa montanara
1h
Zuppa di pesce Maiorchina
45 min
Zuppa di funghi e tacchino con verdure
45 min
Blanquette di vitello
1h 30min
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2 Std. 10 Min
Zuppa di pollo e funghi
55 min
Stufato di agnello con paprika
50 min
Zuppa di ceci e polpettine
50 min
Mini corone di riso con ragù alla boscaiola
1h 10 min